Agenda
 • Vrijdag 9 maart: NL Doet dag 2018
 • Donderdag 10 mei: Open dag Beemster in de Wereldtuin

 • Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 9 maart 2018, NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL doet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag de handen uit de mouwen te steken.

  De Wereldtuin doet mee met deze landelijke actie van het Oranje Fonds.

  De Wereldtuin staat in de startblokken voor het seizoen 2018 waarin er vijf projecten worden georganiseerd van zes, twaalf of achttien weken.
  Om de tuin voor te bereiden op het nieuwe seizoen nodigen wij u en uw collega's uit zich aan te melden voor de NL Doet dag in de Wereldtuin.
  Tijdens de NL Doet dag is de start van het nieuwe groeiseizoen, we leggen een nieuwe laag houtsnippers op de paden, we bewerken de groente bedden en bedekken het met compost, snoeien de struiken, zetten de composthoop om, schilderen de tuinbanken en timmeren een tuintafel. En we koken een gerecht op het open vuur voor de gezamenlijke lunch. U kunt zich aanmelden via www.NLdoet.nl. Vind een klus in het dorp Westbeemster.

  De Wereldtuinprojecten starten op dinsdag 13 en donderdag 15 maart (18 weken), dinsdag 24 juli (6 weken), dinsdag 4 en donderdag 6 september (12 weken). U kunt zich aanmelden voor deelname aan een project via welkom@dejohanneshof.nl
  Meer info: 06-51018932 de Johanneshof, Wereldtuin in de Beemster.

  Laatste nieuws, foto's en perspublicaties vind u op Facebook.


 


Home