Wat we doen


We onderhouden de pastorietuin achter de kerk. In de zomer kweken we een veld vol geurige bloemen, kruiden en groenten.
Daarnaast is er een levendige uitwisseling van gerechten uit alle windstreken. De grondstoffen daarvoor komen veelal direct uit de tuin, of worden in de directe omgeving geoogst.
Bij de boerderijen of tuinderijen in de buurt helpen we mee met klussen die de verschillende seizoenen met zich meebrengen.
Werelderfgoed De Beemster is een rijke bron voor kennismaking met Nederlandse tradities. Soms maken we een excursie ter verbreding van de horizon.Werk werkt!
Werken in de natuur geeft structuur en door werken krijg je een gevoel van eigenwaarde. Je ontwikkelt nieuwe vermogens zoals handvaardigheid, doorzettingsvermogen en inzicht in het werkproces. Bovendien maakt het je vitaler.

Door samen te werken krijgen de producten letterlijk meer-waarde, waarbij eenieder zijn eigen talenten kan ontdekken en resultaten ziet van zijn of haar inspanningen.
Werken op een ambachtelijke wijze met natuurlijke materialen, met bloemen, groenten en kruiden van biologische kwaliteit: dat alles staat garant voor mooie en duurzame producten waar je trots op kunt zijn.


Home